+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl

De derde editie van De Landelijke Fiscalistendag was een succes. Met bijna 100 deelnemers, fantastische sprekers en heerlijk eten en drinken was aan alle verwachtingen voldaan. De studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen prikkelden de deelnemers tijdens een interactieve kennissessie. Felle discussies en gewogen meningen schaterden door één van de nissen van het Fort Lent.

Professor Gerard Meussen zorgde tijdens de sessie “wetenschap in de praktijk” voor verwarring bij de fiscalisten: Was het wel terecht dat de bedrijfsopvolgingsregeling een bedrijfsoverdracht bijna belastingvrij mogelijk maakt? Hoe zouden we dat anders kunnen doen? Een verfrissende, bijna filosofische, wetenschappelijke bijeenkomst. De grootste fiscale uitgeverij Nextens deelde haar kennis over de ontwikkelingen in het fiscale (automatiserings)land. Neem AI de positie van fiscalist over?

De fiscale sprekers en professor Bernard Schols verzorgden de twee plenaire bijeenkomsten en brachten op luchtige wijze fiscale diepgang. Tijdens het diner werd er onder live pianomuziek nog driftig genetwerkt en nagepraat. Op de vraag wat een deelnemer tijdens De Landelijke Fiscalistendag geleerd had, was het veelzeggende antwoord: “Dat ik er volgend jaar weer bij moet zijn”. Beter kunnen wij dat niet samenvatten.  Laten we samen terugblikken naar een geslaagde dag vol leerzame momenten.