+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl

Kosten bijeenkomst

De kosten van een bijeenkomst zijn afhankelijk van de duur en de inhoud. Een aantal onderwerpen, zoals fiscale actualiteiten, hebben de fiscale sprekers altijd beschikbaar. Dergelijke bijeenkomsten vragen minder voorbereiding en zo’n bijeenkomst is al mogelijk vanaf € 1.350 euro. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het uitgangspunt voor een reguliere bijeenkomst is dat de fiscale sprekers voor iedere bijeenkomst een exclusieve presentatie maken. Zij houden hierbij rekening met de doelgroep en de samenstelling van de klantenportefeuille. Bijzondere vragen/onderwerpen zijn altijd zonder extra kosten mogelijk.

De inhoud bepaalt mede de voorbereidingstijd. Uiteraard maken we voor u een persoonlijke offerte, maar als richtlijn kunt u het volgende aanhouden.

De voorbereiding kost een dagdeel per uur kennisoverdracht. Een dagdeel kost € 500. Een bijeenkomst is, afhankelijk van de duur, één of twee dagdelen. Stel u wenst een bijeenkomst van drie uur, dan is het honorarium:

Voorbereiding 3 x 500 € 1.500
Uitvoering 1 dagdeel € 500
Totaal € 2.000

Wenst u dezelfde bijeenkomst meerdere malen te verzorgen, dan rekenen we per extra uitvoering een half dagdeel (€ 250) voorbereiding. Stel u wenst de uitvoering van drie uur twee keer af te nemen, dan bedraagt de vergoeding voor beide  uitvoeringen samen:

Voorbereiding 3 x 500 € 1.500
Uitvoering 1 dagdeel € 500
Voorbereiding extra € 250
Uitvoering 1 dagdeel € 500
Totaal € 2.750

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten (€ 0,30 per kilometer) en omzetbelasting.
U dient zelf voor de locatie, diner en beamer zorg te dragen. Uiteraard zijn wij u daarbij behulpzaam en stemmen we dat samen af.