+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl
De kosten van een bijeenkomst zijn afhankelijk van de duur en inhoud. Een aantal onderwerpen, zoals fiscale actualiteiten, hebben de fiscale sprekers altijd beschikbaar. Dergelijke bijeenkomsten vragen minder voorbereiding en zo’n bijeenkomst is al mogelijk vanaf € 1.350 euro. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het uitgangspunt voor een reguliere bijeenkomst is dat de fiscale sprekers voor iedere bijeenkomst een exclusieve presentatie maken rekening houdend met de doelgroep en samenstelling van de klantenportefeuille. Als richtlijn kun je onderstaande informatie aanhouden, echter maken we graag een persoonlijke offerte.

Rekenvoorbeeld

Je kunt per uur, halve dag of gehele dag een bijeenkomst boeken. Per uur kennisoverdracht mag je drie uur aan voorbereidingstijd rekenen. Stel, je wenst een bijeenkomst van één dagdeel:

Uitvoering betreft één dagdeel wat gelijk is aan vier uur
De voorbereidingstijd komt dan neer op vier uur maal drie uur voorbereiding en geeft een totaal van twaalf uur
De voorbereidingstijd en de uitvoering tezamen brengen je op een totaal van zestien uur.
Per uur (zowel voorbereidingstijd als uitvoering) wordt er gerekend met een uurtarief van € 150,- euro. In bovenstaand voorbeeld zou je uitkomen op:

Uitvoering één dagdeel (vier uur) € 600,- euro
Voorbereiding totaal twaalf uur (zie bovenstaand) € 1.800 euro
De totale kosten voor de bijeenkomst bedragen € 2.400 euro

Zie je graag dat dezelfde bijeenkomst meerdere malen wordt verzorgd? Dan rekenen we, naast de uren in uitvoering, twee uur (€ 300,-) aan voorbereiding per extra uitvoering.

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten (€0,40 per kilometer) en omzetbelasting.
Je dient zelf voor de locatie, diner en beamer zorg te dragen. Kies je voor een webinar? Dan verzorgen wij de techniek van de online bijeenkomst. Uiteraard kunnen wij je altijd ondersteunen en de organisatie – zowel bij een fysieke bijeenkomst als een webinar – volledig uit handen nemen.