+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de Landelijke fiscalistendag? Ook gezien de maatregelen die nog gelden? Wie weet zie je jouw vraag hier tussen staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem gerust contact met ons op via info@fiscalesprekers.nl of via 0481-820998.


Ik ben geen (echte) fiscalist. Is het voor mij interessant om deel te nemen?
Zeker weten! Je bent immers dagelijks met fiscale zaken bezig. Dan moet je hier zeker bij aanwezig zijn. Het is altijd goed om nieuwe fiscale mogelijkheden en kennis op te doen. Daar komt bij dat je tijdens de landelijke fiscalistendag ook nog eens prima kunt netwerken, lekker kunt lunchen en nuttig kunt netwerken!

Wat zit er allemaal in de prijs inbegrepen?
Voor de bijdrage van €99,- exclusief BTW krijg je een heerlijke lunch en een drankje na afloop. En je bent welkom om aan te sluiten bij het hele programma met onder andere de warme zuidelijke klanken van professor Bernard Schols en een prachtig fiscaal verhaal van Sylvester Schenk.

Waar kan ik parkeren? Moet ik daarvoor betalen?
Bij Fort Lent kan je gemakkelijk je auto kwijt. Ook voor het parkeren kun je voor de navigatie het adres van Fort Lent: Bemmelsedijk 4 te Lent. Het parkeren is gratis.

Kan ik er komen met het openbaar vervoer?
Met lijnbus 33 sta je vanaf station Nijmegen binnen 15 minuten bij Fort Lent. Vanaf station Nijmegen Lent vertrekt lijnbus 15 waarna je binnen 30 minuten verwelkomt wordt op de locatie. Hiervoor navigeer je naar halte Duitslandstraat te Lent via 9292.nl.

Ik heb een dieetwens/allergie. Wordt hier rekening mee gehouden?
Uiteraard. Je dieetwens/allergie kan je doorgeven bij je aanmelding via het online aanmeldformulier. Mocht je op dat moment vergeten zijn, mag je altijd een aanvulling hierop sturen naar info@fiscalesprekers.nl.

Mag ik een collega meenemen?
Je collega’s zijn meer dan welkom. Omdat de inschrijving persoonlijk is, is het wel noodzakelijk dat zij zich zelf nog aanmelden via het online aanmeldformulier.

Heeft de Landelijke Fiscalistendag een andere invulling nu de maatregelen nog gelden?
Nee, zeker niet! Aan het programma van de Landelijke Fiscalistendag is er niets veranderd. Je bent nog steeds meer dan van harte welkom in Fort Lent op vrijdag 17 september.

Wat zijn de maatregelen die nu nog gelden?
Bij binnenkomst laat je je QR code zien. Deze is gekoppeld aan een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je hebt die dag een “vaste” zitplaats. Dankzij het toegangsbewijs en de vaste zitplaats hoef je geen 1,5 meter afstand te houden. Hiermee houden wij ons aan de geldende regels vanuit Rijksoverheid.

Een vaste zitplaats, wat houdt dat in?
Met een vaste zitplaats wordt bedoelt dat je een eigen stoel hebt bij binnenkomst. Deze zitplaats is gedurende de dag voor jou gereserveerd. Je bent niet verplicht te blijven zitten. Voor een toiletbezoek, het halen van een drankje of broodje van de buffettafel mag je zeker je zitplaats verlaten. Zolang je loopt ‘met een doel’ is het toegestaan.

Mijn collega zit aan een andere tafel. Mag ik wisselen?
Ja dat mag. Je zitplaats waar je in het begin van de dag start hoeft niet de zitplaats te zijn die je de gehele dag moet aanhouden. Dat mag natuurlijk wel maar wisselen mag ook.

Moet ik vooraf nog iets doen of ergens aan denken?
Zorg dat je je QR code mee neemt, dat is het belangrijkste. Ben je niet gevaccineerd? Plan dan tijdig een afspraak voor je test. Let op: de test moet  je minimaal twee uur voorafgaand hebben gedaan om te garanderen dat je de uitslag tijdig binnen hebt. En deze mag niet ouder dan 24 uur zijn.
Verder blijven de standaard regels van kracht: was regelmatig je handen en blijf thuis bij klachten.