+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl

Algemene voorwaarden Landelijke fiscalistendag 2022

Na ontvangst van jouw inschrijving (inschrijven kan uitsluitend via onze website) ontvang je als deelnemer een bevestiging per email. Jouw aanmelding is daarmee definitief en de overeenkomst tot deelname is tot stand gekomen.

Twee weken voorafgaand aan de Landelijke Fiscalistendag ontvang je de factuur. Afmelden voor de bijeenkomst kan tot ontvangst van de factuur. Als je verhinderd bent en de termijn om af te melden is al gepasseerd, mag er altijd een vervanger aanschuiven. Geef dat dan per mail of telefoon even aan ons door.

De Landelijke Fiscalistendag is geaccrediteerd door het Register van Belastingadviseurs en de KNB. We verwachten op basis van het programma dat de middag ook kwalificeert voor de PE-punten van de NOB en de Noab. Het kan voor de MKB-accountant een prima onderdeel zijn van de persoonlijk portfolio ten behoeve van de NBA.

De Landelijke fiscalistendag staat open voor eenieder die zich aanmeldt via de website.

Het cursusgeld bedraagt voor 2022 € 149 exclusief BTW voor de gehele middag. De Landelijke Fiscalistendag wordt gehouden bij Fort Lent.

Jouw emailadres gebruiken wij om je te informeren over de Landelijke Fiscalistendag en toekomstige evenementen van stichting de Fiscale Sprekers.