+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl

Volop lof en erkenning

Erkenning door Cedeo, dat is een mooi compliment. We zijn nu (begin 2020) officieel een erkend PE-opleidingsinstituut. Met een verlegen blos op de wangen lazen we de mooie reacties (anoniem) van de geïnterviewden deelnemers. Ook Cedeo was van de professionaliteit en kwaliteit onder de indruk. “Trainingen met een gedegen inhoud en professionele deskundige sprekers.”

“De helft van de referenten geeft voor de uitvoering van de bijeenkomsten de hoogst mogelijke score.”, aldus Cedeo. Dat geldt niet alleen voor de bijeenkomsten, ook de organisatie van de bijeenkomsten waarderen de referenten bovengemiddeld.

De in 2018 opgerichte Stichting De Fiscale Sprekers organiseert fiscale studieavonden, PE-bijeenkomsten en levert sprekers voor congressen en symposia. De stichting is naast een door Cedeo erkende accountancy opleiding ook erkend door het RB, de NBA en de KNB.

Misschien ken je Cedeo niet?
Als strikt onafhankelijke instantie voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging op het gebied van opleidingen, cursussen en bijeenkomsten. Wanneer een aanbieder Cedeo-erkend is, geeft dat de garantie dat minimaal 80 procent van hun klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening. Daarnaast zorgt Cedeo voor de zekerheid dat deze beoordeling actueel is. Elke twee jaar start er een nieuw klanttevredenheidsonderzoek.

De docenten werken alle als belastingadviseur en treden regelmatig als docent of trainer op. Zij publiceren in populaire naslagwerken en professionele vakliteratuur. Omdat zij dagelijks met accountants, administrateurs, notarissen en belastinginspecteurs werken, spreken zij de taal van deze professionals. Zij kennen de praktijk en staan daar zelf dagelijks in. Dat maakt dat deelnemers de kennis van de fiscale sprekers direct in hun praktijk kunnen inzetten.

Op deze website lees je welke bijeenkomsten wij organiseren. Er is een gratis inspirerende brochure (Fiscale Sprekers bijeenkomsten 2022) als download beschikbaar. Hierin staan meer dan twintig verschillende fiscale bijeenkomsten toegelicht. Voor ieder niveau en iedere doelgroep. De enthousiaste en gepassioneerde fiscalisten brengen ook voor jou heel graag actuele kennis en veel humor mee. Vraag gerust. Dat worden hele mooie en nuttige PE-punten.

.