+31 (0) 481 82 09 98 info@fiscalesprekers.nl

Fiscale studiebijeenkomst voor scherpe notarissen

Dinsdag 24 mei 2022 

Binnen jouw dagelijkse praktijk geef je regelmatig fiscale antwoorden en los je fiscale kwesties voor jouw cliënten op. Actuele kennis is dan onmisbaar en daarvoor houd je je literatuur bij en woon je (fiscale) cursussen bij. Stichting De Fiscale Sprekers houdt in 2022 wederom een bijzondere studiebijeenkomst speciaal voor het notariaat.

In twee keer anderhalf uur nemen ervaren fiscalisten je mee door de fiscale actualiteiten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en actuele jurisprudentie krijg je inzicht in de voor jou relevante ontwikkelingen in de fiscale adviespraktijk. De docenten spreken al jaren voor accountants en belastingadviseurs. De onderwerpen van deze studiebijeenkomst herken je uit jouw notariële praktijk. De actualiteit is deze avond bepalend, dus het zal gaan over zowel het ondernemingsrecht, vastgoed en het familierecht. 

Sinds 2012 bezoeken administrateurs, accountants en belastingadviseurs de speciaal voor hen georganiseerde fiscale studiebijeenkomsten. De bijeenkomsten onderscheiden zich van andere cursussen doordat de focus sterk ligt op de (kleine tot middelgrote) MKB-praktijk. Er zijn maximaal 16 deelnemers, zodat er veel ruimte is voor interactie, vragen en casuïstiek.

De sprekers zijn ervaren en verzorgen regelmatig PE-bijeenkomsten voor beroepsorganisaties als de NBA of het RB. Zij werken voor Duijd fiscalisten. Een adviesbureau dat alleen fiscaal advies verzorgt. De cliënten bestaan uit MKB-bedrijven (veel familiebedrijven), kleine ondernemers, particulieren, NGO’s en overheden. Daarnaast lossen zij complexe fiscale vraagstukken op voor accountants, belastingadviseurs, notarissen, advocaten en overige zakelijke dienstverleners.

Een bijeenkomst vol herkenbare fiscale casuïstiek, humor en ook nog eens de mogelijkheid om te netwerken. De studiebijeenkomst begint om 16.00 uur op de Houtakker 51 te Bemmel. Om 17.30 uur is er een eenvoudige, doch bijzondere lekkere warme maaltijd, waarna uiterlijk het tweede deel om 18.30 uur aanvangt. De bijeenkomst eindigt dan rond 20.00 uur. De studiebijeenkomst is geaccrediteerd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en zij kennen aan de studieavond 3 PE-punten toe. Je betaalt voor deze studieavond € 175 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, water en een warme maaltijd.